Announcements

Image

Versiune 5.1

Image

Moderators: Chat Moderators, Sub Administrators

Versiune 5.1

Postby Sharp » Mon Oct 20, 2014 6:34 pm

Buna ziua dragi jucatori, noua versiune vine cu imbunatatiri foarte tari.

Batalii:

In scopul ca un jucator doreste sa utilizeze armele trebuie sa aiba consumabili pentru el. In cazul in care jucatorii nu au suficiente consumabile, nu va primi nici un punct de atac pentru arma sa. Toate armele, caini si masini vor necesita consumabilii in functie de nivelul lor de upgrade. Daca arma este cu 0 upgradeuri o sa necesite 20 de consumabili. Fiecare upgrade de consumabil necesita +1.
Nivel 0 – 20 consumabile
Nivel 1 – 19 consumabile
Nivel 2 – 18 consumabile
….
Nivel 18 – 2 consumabile
Nivel 19 – 1 consumabile
Nivel 20 – 1 consimabile

Comert:

Jucatorii nu vor putea tranzactiona prin comert inainte de a ajunge la nivel 3.
Toate itemele isi vor pastra upgradeurile dupa tranzactia prin comert (la fel ca in versiunile anterioare)
Doua noi tipuri de bunuri vor fi adaugate in joc : fragmente si consumabile.
La contrabandist nu veti mai putea achizitiona arme obisnuite, dar exceptie cele achizitionate cu credite.

Fabrici:

In fabricile pentru arme, caini si masini o sa fie adaugat noi iteme pentru productii, acelea sunt consumabilile.
Consumabililepentru arme sunt gloantele, pentru caini este mancarea pentru caini si pentru masini este combustibilul.
De asemenea in fabrici este adaugata o noua functie – Laborator. In laborator se pot face cercetari cu privire la elementele pe care le poti produce in acea fabrica. Aceste cercetari face ca obiectul ales sa fie produs cu un upgrade. O cercetare = un upgrade. In acest fel se poate produce un produs cu 20 de upgradeuri la acelasi cost.
In scopul de a face aceste cercetari in Laborator, jucatorul o sa aiba nevoie de fragmente. Aceste fragmente pot fi gasite cand spionezi laboratorul de acelasi tip a altui jucator.
Cand utilizezi noua optiune de spionaj in laborator veti primi o informatie daca exista sau nu o cercetare. Daca observi un raport de spionaj informand ca exista o productie, poti furma ceva prin sabotarea laboratorului.

Economie:

Santajele o sa necesite o gestionare a proprietarilor. Jucatorii ar trebui sa aleaga cu grija procentajul de santaj pentru propriile santaje in scopul de a maximiza castigurile lor. In cazul in care procentajul santajului este prea mare, castigurile din aceste santaje vor incepe sa scada.
Acest lucru mecanic este similar unui vechi lucru mecanic care a fost utilizat in asa numitele versiuni "retro". Dar nu se vor recastiga veniturile din aceste santaje daca in preajma lor sunt puse santaje cu procentaj mai scazut.
De asemenea revenim unele functionalitati ale baancii, timp de lucru, depozit de dobanzi, taxe si imprumut.

Gasti:

Limitele pentru membrii gastii se schimba cu inca unu. Cand creati o banda va avea 12 locuri in loc de 7. Numarul maxim va fi de 36 in loc de 26. Acest lucru inseamna ca seful bandei nu o sa mai aiba nevoie de puncte la abilitatea lider. S-au dezvoltat noi teritorii pentru toate nivelurile de banda La fiecare cateva zile va fi o lupta pentru unul sau mai multe teritorii si bande care pot participa in aceste batalii, in semn de sef de banda. Luptele vor folosi aceeasi platforma ca si Fight Club intr-o maniera de turneu cu eliminari directe. Fiecare teritoriu controlat va da la proprietar diamante si bani.
Optiunea chirurgie plastica va avea o noua functie - prin utilizarea acestuia vei fi capabil sa se alature altei bande imediat dupa dezertarea alteia, fara sa mai asteptati 12h ca in versiunile anterioare).

Jocuri de noroc:

Un nou joc de cazione o sa fie adaugat - Slots
In Fight Club va fi o noua optiune in cazul in care puteti paria bani pe lupte viitoare. Jucatorii vor putea paria numai in mod regulat la evenimentele de Fight Club, dar, de asemenea pe un teritoriu de batalii.


Invita un prieten:

In cazule in care un jucator este inregistrat folosind link-ul afiliat, el va fi adaugat la lista de prieteni in joc.
De asemenea, fiecare jucator va recruta cel care trece peste nivel 15,ve-ti primi un punct pentru noua realizare "La Familia". Marele premiu de aceasta realizare este de 100 de credite.

WIP:

Punct Hooker va fi reechilibriat. Jucatorii vor incepe cu 8 in loc de 40 de puncte.
Abilitatea Pimp va da 1 punct in loc de 5 puncte.
Toate prostituatele va da 5 timp mai multe sexapeal.
In acest fel se va reduce clickurile necesare pentru a utiliza toate punctele fara a reduce castigul sexapeal de la prostituate.
User avatar
Sharp
Advanced Member
Advanced Member
 
Posts: 69
Joined: Sat Mar 03, 2012 9:44 am
Has thanked: 0 time
Have thanks: 3 times
National Flag:
Romania

Return to Noutăți

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron